Project omschrijving

A NEW PERSPECTIVE

WATERLAND

Vanwege gezinsuitbreiding besloot dit gezin om hun kleine appartement in stad te verruilen voor een grotere woning met tuin buiten de stad. Naast een zorgeloze verbouwing binnen budget, waren het verouderde interieur, de onlogische indeling en de behoefte aan meer natuurlijk daglicht, de belangrijkste uitdagingen.

Ter bevordering van extra daglicht hebben we de gevels aangepast, een nieuwe schuifpui naar de tuin ingebouwd en een groot daklicht bij de nieuwe open keuken geplaatst. Door de halindeling aan te passen, ontstond er ruimte voor een extra wc en is onder trap een plek voor een inbouwkast gecreëerd.

De extra slaapkamer op de 1e verdieping ontstond nadat de oude sauna was verwijderd en we een nieuwe dakkapel hadden geplaatst. Door deze andere indeling konden we ook een aparte wasruimte creëren en ontstond er extra ruimte voor een nieuwe, veel ruimere badkamer.

DETAILS

Ransdorp  |  2017

150 M²

CATEGORIE: Woning renovatie

PROGRAMMA: Totaal realisatie

FOTOGRAFIE: Luci Fotography

Terug naar projecten