CAROLINA RUSINEK

Het is mijn stellige overtuiging dat architectuur van ons allemaal is en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Samen met een team van specialisten transformeren we iedere ruimte tot een plek waar je je thuis voelt. Van woonkamer tot kantoorruimte en van kantine tot je badkamer.

Het leukste aan mijn werk is steeds weer de uitdaging aan te gaan om alle wensen en ideeën van de opdrachtgever vorm te geven en die vervolgens om te zetten in tastbare projecten. En met een gestroomlijnde bouwbegeleiding heeft mijn opdrachtgever de rust en zekerheid dat alles goed komt.

Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en beschouw Nederland sinds 2006 als mijn thuis. Tijdens mijn baan als projectmanager bij Amsterdam ArenA International (2011 – 2016), was ik verantwoordelijk voor diverse projecten van renovaties en verbouwingen van stadions en arenas. Zodoende werden architectuur en bouwkunde de nieuwe passies in mijn leven en heb ik in 2016 Kenisur opgericht.

Mijn drive om bedrijven en particulieren te adviseren en te begeleiden tijdens verbouwingen, heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels meer dan 20 projecten succesvol heb opgeleverd. Mijn portfolio geeft een goed beeld van de uiteenlopende opdrachten die ik heb mogen begeleiden. Variërend van de renovatie van een gezinswoning tot een complete renovatie van 600m2 kantooroppervlakte voor Simyo.

Carolina Rusinek

P.S.:

VT Wonen had een mooi 6-pagina artikel over Kenisur.
Klik hier om het te lezen (PDF).

…en ik deed een interview met Cosentino CTop Designers

ONZE WERKWIJZE

ONTWERP

PLAN

REALISATIE