Project omschrijving

SIMYO RESTYLE

TELEPORTGEBOUW

Bij deze omvangrijke opdracht lag de focus op het herinrichten en upgraden van de werkvloer en de relaxruimte van telecomprovider Simyo.

Bij de opdrachtgever was duidelijk behoefte aan een eigen handschrift en een beetje fun, aangezien het bedrijf bekend staat als het jonge, hyperactieve broertje van KPN dat er álles aan doet om hun klanten blij te maken. Het leek dan ook voor de hand liggend om een dynamische, warmzakelijke en eigentijdse uitstraling in het ontwerp te verwerken. Beplanting was daarbij een belangrijke factor en sfeerbepaler. Het groen zorgt voor een vriendelijke uitstraling en bovendien creëert het een mooie afscheiding tussen de loop- en werkzones.

Om het kleurrijke en eigentijdse karakter van Simyo te benadrukken is gekozen om de wanden uit te rusten met levensgrote afbeeldingen, die Simyo ook voor marketingdoeleinden gebruikt. De huisstijlkleuren hebben we terug laten komen in het meubilair en de verlichting.

Simyo kan tevreden zijn met het resultaat. Hun werknemers hebben een fijne werkplek gekregen waar ze zich thuis voelen.

DETAILS

Amsterdam  |  2018 | 700 M²

CATEGORIE: Kantoor renovatie

PROGRAMMA: Totaal realisatie

PROJECT PARTNERS: Archimotiv, KPN Facility Management, Strukton Worksphere, Ninok Houtwerk, FacilitylinQ, Creations by Will

FOTOGRAFIE: Luci Photography

Terug naar projecten