Project omschrijving

BRIGHT & EXTENSIVE

Woningrenovatie Stadswoning

Meer natuurlijk daglicht, een andere indeling en meer bergruimte. Dat waren de belangrijkste uitdagingen die voor ons lagen toen we deze opdracht van 2 drukbezette kinderartsen met kinderen aannamen.

Vanwege de behoefte aan meer daglicht, is de keuken van de kelder naar de begane grond verplaatst. Op die nieuwe plek onder de trap was, naast meer daglicht, ook ruimte voor extra keukenkasten. De kelder is getransformeerd naar televisiekamer, annex kinderspeelplek en wasruimte en voorzien van extra kastruimte. En door beloopbare glas op de begane grondvloer te plaatsen, kwam ook in de donkere kelder meer daglicht binnen.

Tenslotte hebben we de badkamer volledig vernieuwd en voorzien van douche, grote bad, bergruimte en een maatwerk wastafelmeubel.

DETAILS

Amsterdam-Centrum  |  2017

90 M²

CATEGORIE: Woningrenovatie

PROGRAMMA: Totaal Realisatie

FOTOGRAFIE: Luci Photography

Terug naar projecten